Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderná novostavba rodinného domu v Malých Uherciach

Obec: Malé Uherce
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
248 000 €

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena o 20.000eur len do 30.5.2024

Hľadáte to pravé bývanie pre seba a rodinu? Chcete, aby ste mali všetci dostatočne veľa miesta? Tak potom je táto ponuka priamo pre Vás!  Tento dom ktorý spája moderný dizajn s kvalitnými materiálmi je výsledkom starostlivého plánovania a precíznej stavby, aby poskytoval ideálny domov pre budúcich majiteľov.

Nachádza sa v tichom a pokojnom prostredí, čo zabezpečuje pohodlné bývanie a relaxáciu po práci. S jeho úžitkovou plochou 134 metrov štvorcových a zastavanou plochou 160 metrov štvorcových je dostatok priestoru pre celú rodinu. Jeho jednopodlažný dizajn je ideálny pre pohodlné a prístupné bývanie bez schodov. S 4 izbami ponúka dostatok možností pre všetky potreby a záujmy. V zimných mesiacoch vám poskytne pohodlie podlahové kúrenie v celom dome, zatiaľ čo v lete oceníte klimatizáciu, ktorá udrží vnútorné prostredie príjemne chladné.

Dostatočne veľká záhrada pridáva ďalší rozmer možností pre vonkajšie aktivity, ako je grilovanie alebo relaxácia pri bazéne. Dom je navrhnutý s ohľadom na trvanlivosť a dlhodobú hodnotu, s použitím len najkvalitnejších materiálov a moderných technológií. Jeho nadčasový dizajn a funkčné rozloženie zabezpečujú, že bude štýlový a funkčný aj v budúcich rokoch.

Zariadiť si dom môžete podľa vašich predstáv, aby úplne vyhovoval vašim preferenciám a štýlu života. S rôznymi možnosťami prispôsobenia a personalizácie máte možnosť vytvoriť si prostredie presne tak, ako si to predstavujete. Budete mať možnosť rozhodovať o výbere materiálov, farieb, doplnkov a iných detailov, ktoré vám pomôžu vytvoriť si domov svojich snov.

Okrem estetických kvalít je tento dom pripravený na okamžité nasťahovanie, čo znamená, že noví majitelia sa môžu ihneď usadiť a začať si užívať svoj nový domov.

Ak hľadáte dom, ktorý kombinuje luxus, pohodlie a kvalitu v jednom, tento rodinný dom v Malých Uherciach je tou správnou voľbou. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií alebo na obhliadku. 

Výhody : 
- novostavba
- priestranný
- dokončenie na kľúč

Výmera :
- pozemok : 473m2

- zastavaná plocha : 160m2
- užitková plocha : 134m2
- obytná plocha : 100m2

Cena : 248.000eur 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
473 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
134 m2
Zastavaná plocha:
160 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2023
Celková plocha:
473 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Kanalizácia - blízko pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Realitám sa venujem od roku 2020. Tento rok bol pre mňa rokom zmien, vďaka čomu som naštartoval nové podnikanie. Naučilo ma to samostatnosti, zodpovednosti a sebaprezentácie. Som rád, keď klientom môžem pomôcť zhmotniť ich sny. 
Narodil som sa v Bratislave,  v súčasnosti žijem v Partizánskom, pôsobím v oboch týchto mestách. Rád sa vzdelávam a pracujem na sebe, mojim cieľom je patriť k realitnej špičke na Slovensku.
Každý obchod je pre mňa veľká výzva a pristupujem k nemu individuálne.

Motto ktorým sa riadim: „Jedine limity, ktoré máme, sú tie, ktorým veríme."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti