Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

6 izbový 2 podlažný rodinný dom ideálny pre rodinu

Interné ID: 229
Ulica: Novomeského
Obec: Práznovce
Okres: Topoľčany
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
199 999 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte rodinný dom pre rodinu na každodenné bývanie, prípadne víkendový na odych od mesta.
Zaujímavá ponuka ktorá splňa komfort či na odych prípadne na každodenné využívanie.
Tento dom má 2 podlažia a 6 izieb, je vzdialený od okresného mesta Topoľčany 5 minút autom.

Pri výstavbe domu bola použitá tehla 50cm, Strecha bola odizolovaná zadebnením, Nobasilom a položená škridla je Bobrovka.
Dom funguje s vlastnou čističkou odpadových vôd, ktorá je pravidelne servisovaná a bez závad.
Tento dom má značnú výhodu aj v kvalitnom podpivničení, ktoré poskytuje 4 samostatné oddelené pivničné priestory, v ktorých je vyrovnaná klíma, celý suterén je suchý, a takisto ponúka rôzne využitie. Nachádza sa tu aj kotolňa, v ktorej je nainštalovaný plynový kotol + Bojler na TÚV o objeme 120L.
Vykurovanie je podlahové v celom dome, na poschodí môžete dokurovať prípadne aj kachlami, ktoré Vám vyhrejú poschodie a tak môžete prispôsobiť aj svoj rozpočet.
Celková plocha ktorú v podzemnom podlaží môžete využiť je 40 m2 mimo kotolne.

PRÍZEMIE:
Dispozícia: Dom má 2 vstupy, jeden do obývačky a druhý do kuchyne. Po vstupe do Kuchyne pokračujeme ďalej do menšej izby, z nej vedie špajza a vstup do pivnice. Z tejto izby ďalej pokračuje 2. a najväčšia Izba (Obývačka) o rozlohe až 34m2, v jej zadnej časti je možnosť si ju rozdeliť aj na samostatnú nepriechodnú spálňu, ktorá by mala po oddelení výmeru 25m2.
Z obývačky vedie vstup do 1. kúpelne, ktorá je vybavená 2 umývadlami, rohovou vaňou s masážnym programom, bidetom a WC.

POSCHODIE:
Po vstupe na poschodie sa ocitnete v hale, ktorá je zároveň 3. priechodnou izbou o rozlohe 30m2, z nej ďalej vedie 4. Izba (detská) 20,5m2, 5. Izba (spálňa) 16,5m2, z ktorej vedie aj menší balkón s plochou 3,9m2. Ďalej z haly vedie krátky podkrovný priestor, sympatický pre využitie napríklad Vašej knižnice.
Dostávame sa do 2. kúpelne kde je klasická vaňa spolu s WC. Posledná 6.Izba pokračuje hneď vedľa kúpelne a ponúka Vám rozlohu až 24m2, z ktorej máte výhľad na Vašu záhradu.
Súčasťou stavby domu je aj garáž o rozlohe 18m2, do ktorej vedie vstup za domom.
Na príjazdovú cestu vedľa domu je však priestor na ktorom bez problémov zaparkujú 2 autá za sebou.

Výhody :
- Obytná plocha: 217m2,
- Pozemok za domom: 580m2,
- Plocha garáže: 18m2,
- Vek kolaudácie: 1998
- Vhodný aj ako dvoj-generačný

Cena : - 199.990eur + provízia rk

Lokalita: Práznovce sú zaujímavé najmä svojou polohou, keďže sú vzdialené iba 3km od Topoľčian, takže do mesta to máte naozaj na skok.
Občianska vybavenosť v obci je vzhľadom k svojej nízkej zaľudnenosti taktiež uspokojivá, na námestí obce sa nachádzajú potraviny COOP Jednota, nájdete tu aj kaderníctvo a hneď vedľa reštauráciu a bar.
Tento Dom sa hodí perfektne pre viacpočetnú rodinku s deťmi, alebo prípadne aj ako dvoj-generačný. Ponúka Vám dostatok priestoru a pohodlia, ak Vám bude vyhovovať jeho prevedenie, sme si istí, že Vám poskytne príjemné bývanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
217 m2
Plocha pozemku:
1322 m2
Zastavaná plocha:
167 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
ČOV
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Realitám sa venujem od roku 2020. Tento rok bol pre mňa rokom zmien, vďaka čomu som naštartoval nové podnikanie. Naučilo ma to samostatnosti, zodpovednosti a sebaprezentácie. Som rád, keď klientom môžem pomôcť zhmotniť ich sny. 
Narodil som sa v Bratislave,  v súčasnosti žijem v Partizánskom, pôsobím v oboch týchto mestách. Rád sa vzdelávam a pracujem na sebe, mojim cieľom je patriť k realitnej špičke na Slovensku.
Každý obchod je pre mňa veľká výzva a pristupujem k nemu individuálne.

Motto ktorým sa riadim: „Jedine limity, ktoré máme, sú tie, ktorým veríme."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti