Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ !!! 2i byt v príjemnej lokalite.

Ulica: Sibírska
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2-izbový byt, ulica Sibírska časť Nové Mesto.

ARISE realitná kancelária ponúka na predaj 2 izbový byt na Sibírskej ulici. Sibírska ulica je v tichej a žiadanej lokalite bratislavského Nového Mesta.

Bytový dom má betónový nosný systém so 6. NP. Hlavný vstup do domu je, z JV strany domu. Dom má 7 vchodov a do užívania bol odovzdaný v roku 1961.

Byt je aktuálne voľný a čaká na svojho nového majiteľa.
Situovaný je na 4.p./5.P s výťahom. Vstup do bytového domu je v strednej sekcii domu zabezpečený elektronickým vrátnikom s orientáciou obytných miestnosti na SZ. Na poschodí na nachádzajú 4 byty. Úžitková plocha bytu s pivnicou je 53,85m2, k bytu prislúcha zasklená loggia 2,94m2 a balkón o výmere 1,32m2.

Pozrite si 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU v spodnej časti inzercie.


Byt je v dobre udržiavanom stave po rekonštrukcii z roku 2006 a čiastočnej dispozičnej zmene. Byt (53,85m2) pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa následne vchádza do kúpeľne spojenej s WC, cez vstupnú chodbu sa ďalej dostanete do obývacej izby, z ktorej sa prechádza do kuchyne s balkónom a tiež do spálne so vstupom na loggiu.


Výmera bytu je 53,85 m2 (balkón 1,32m2, loggia 2,94m2).

Zariadenie:
Byt sa predáva s kompletným zariadením okrem kresla, taburetky a pár osobných vecí. Zariadený je ako vidíte na fotografiách. Obývačka je útulná, spálňa priestranná, vzdušná, určená na pokojný oddych a relax. Kuchyňa je praktická s rohovou kuchynskou linkou.

Lokalita:
Výborná lokalita v rámci ktorej je kompletná občianska vybavenosť a v dobrej dostupnosti všetky dôležité služby. Dostupnosť k zastávke dopravného spojenia je do 3 min. (podľa rýchlosti chôdze). Dostupnosť do centra je bezproblémová.

Občianska vybavenosť: hneď za domom sa nachádza detské ihrisko ako aj mnoho ďalších v okolí, škola, škôlka, zastávka MHD, potraviny, lekáreň, banka a parkovanie priamo pred domom.

Cena: 179 000 € vrátane všetkých poplatkov.

Našim klientom veľmi radi poradíme v oblasti financií a pomôžeme s vybavovaním hypotéky.

Ak Vás naša ponuka zaujala a chcete zodpovedať konkrétne otázky, alebo si dohodnúť obhliadku, kontaktujte:
tel.: +421 903 549 178, mail: martin.balazik@arise.sk, Mgr. Martin Balážik.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
58.11 m2
Zastavaná plocha:
58.11 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
1961
Počet poschodí od prízemia vyššie:
6
Celková plocha:
58.11 m2
Orientácia:
severozápad

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Som veselým človekom, ktorý nasleduje svoje túžby. Vždy sa snažím nájsť cestu, ako veci a prípadné problémy vyriešiť. Milujem šport, ktorý je súčasťou celého môjho života. Naučil ma nevzdávať sa a pracovať na svojom rozvoji. Prípadný neúspech, alebo komplikáciu beriem ako výzvu počas, ktorej sa vždy niečo nové naučím.

Práca s ľuďmi je zaujímavá a rozmanitá. Každý nový klient ma obohatí niečím, čo môžem využiť v pracovnom aj v osobnom živote.

Ako hovoril Dalajláma: „Existujú len dva dni v roku, kedy nemôžeme vôbec nič urobiť. Jedným je včerajšok a druhým zajtrajšok. Preto je dnešok tým správnym dňom na to, aby sme milovali, konali a žili.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti