Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 2,5 izbový byt v centre mesta

Ulica: Generála Svobodu
Mestská časť: Centrum
Obec: Partizánske
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
70 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2,5 izbový byt s priestrannou kuchyňou .
Nachádza sa na ulici Generála Svobodu.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, plastové okná, plávajúce podlahy, bezpečnostné dvere. Predáva sa plne so zariadením. Tento dvojizbový byt je vhodný pre pár, ale aj rodinu s malým dieťaťom, ktorá hľadá kľudný príbytok v časti mesta Partizánske. Nachádza sa na 1. vyvýšenom poschodí zo 4. 

Dispozícia:

Byt pozostáva z vstupnej chodby, z ktorej sa dostaneme do obývacej časti a detskej izby. Ďalej sa z chodby presunieme do priestrannej kuchyne, ktorá je prepojená s kúpeľnou časťou, ktorá disponuje vaňou, wc je oddelené. V tejto časti bytu sa nachádza menšia miestnosť využivaná ako spálňa. 
Veľkou výhodou bytu je špajza.

Dostupnosť:

V blízkom okolí bytu sa nachádza komplet občianska vybavenosť ako škola, škôlka, lekár, lekárne, potraviny, pošta, mestské kino, vlaková a autobusová stanica. Pre nadšencov športu sa na blízku do 10 minút pešou chôdzou nachádza mestský futbalový, hokejový štadión a tenisové kurty. Ak máte radi si niekedy len tak sadnúť v príjemnom parku na lavičku alebo sa poprechádzať popri rieke a zrelaxovať, tak je tu aj táto možnosť. Mestský park a rovnako aj rieka Nitra sa nachádzajú minútku pešou chôdzou od bytu.

Výhody:
čiastočná rekonštrukcia
tichý vchod
zariadenie
občianska vybavenosť
kúsok do centra

Výmera:
Obytná plocha - 56 m²
Skladový priestor.

Cena: 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
56 m2
Úžitková plocha:
56 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Poschodie:
1
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Realitám sa venujem od roku 2020. Tento rok bol pre mňa rokom zmien, vďaka čomu som naštartoval nové podnikanie. Naučilo ma to samostatnosti, zodpovednosti a sebaprezentácie. Som rád, keď klientom môžem pomôcť zhmotniť ich sny. 
Narodil som sa v Bratislave,  v súčasnosti žijem v Partizánskom, pôsobím v oboch týchto mestách. Rád sa vzdelávam a pracujem na sebe, mojim cieľom je patriť k realitnej špičke na Slovensku.
Každý obchod je pre mňa veľká výzva a pristupujem k nemu individuálne.

Motto ktorým sa riadim: „Jedine limity, ktoré máme, sú tie, ktorým veríme."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti