Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

!!! PREDANÉ !!! Byt ktorý si zamilujete.

Ulica: Karloveska
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 3-izbový byt v Karlovej Vsi v Bratislave.

Tento byt si zamilujete keď v ňom objavíte všetky výhody, ktoré Vám ponúka.

ARISE realitná kancelária ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na Karloveskej ulici, ktorý čaká na svojho nového majiteľa.
Situovaný je na zvýšenom prízemí 1.NP/4 v strednej sekcií bytového domu s orientáciou obytných miestnosti na východ a západ.  Vstup do bytového domu je zabezpečený elektronickým vrátnikom.
Úžitková plocha bytu je 72,5m2, z čoho loggia má 6,6m2.

Pozrite si 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU v spodnej časti inzercie.


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: kompletná výmena elektroinštalácie, nové rozvody vody a odpadučiastočne dispozične upravený do súčasného stavu, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor), kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa a WC, nové vchodové bezpečnostné dvere.
Výmera bytu je 72,5 m2 (interiér 65,9m2, loggia 6,6m2).

Byt (65,90m2) pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa následne vchádza do všetkých miestnosti bytu. Týmito miestnosťami sú kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, detská izba, obývačka spojená s kuchyňou, spálne a komory.

Zariadenie:
Byt sa predáva s kompletným zariadením, ktoré je na fotografiách, (okrem kuchynského stola so stoličkami ). Obývačka je útulná a kuchyňa je funkčne zariadená s dostatkom priestoru pre odkladanie potravín. Spálňa je priestranná, vzdušná, určená na pokojný oddych a regeneráciu síl. V detskej izbe, alebo pracovni sa môžete ponoriť do pracovných povinností poprípade sa hrať s deťmi.

Lokalita:
Výborná lokalita v rámci ktorej je kompletná občianska vybavenosť a v dobrej dostupnosti všetky dôležité služby. Ak si chcete dopriať dlhšiu prechádzku alebo stráviť čas v prírode, tak táto lokalita je tým správnym miestom.

 

Cena: 213 470 € vrátane všetkých poplatkov.

Našim klientom veľmi radi poradíme v oblasti financií a pomôžeme s vybavovaním hypotéky.


Výhody: kompletná rekonštrukcia so zariadením, možnosť rovno sa nasťahovať, lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Ak Vás naša ponuka zaujala a chcete zodpovedať konkrétne otázky, alebo si dohodnúť obhliadku, kontaktujte:
tel.: +421 903 549 178, mail: martin.balazik@arise.sk, Mgr. Martin Balážik.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
72.5 m2
Úžitková plocha:
65.9 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Loggia plocha:
6,6 m2
Loggia:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Som veselým človekom, ktorý nasleduje svoje túžby. Vždy sa snažím nájsť cestu, ako veci a prípadné problémy vyriešiť. Milujem šport, ktorý je súčasťou celého môjho života. Naučil ma nevzdávať sa a pracovať na svojom rozvoji. Prípadný neúspech, alebo komplikáciu beriem ako výzvu počas, ktorej sa vždy niečo nové naučím.

Práca s ľuďmi je zaujímavá a rozmanitá. Každý nový klient ma obohatí niečím, čo môžem využiť v pracovnom aj v osobnom živote.

Ako hovoril Dalajláma: „Existujú len dva dni v roku, kedy nemôžeme vôbec nič urobiť. Jedným je včerajšok a druhým zajtrajšok. Preto je dnešok tým správnym dňom na to, aby sme milovali, konali a žili.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti