Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný 3-izbový byt s balkónom v pokojnej lokalite Šípka

Mestská časť: Šípok
Obec: Partizánske
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
92 500 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte moderné bývanie v pokojnej lokalite? Prečo neobjaviť tento úchvatný 3-izbový byt na Šípku, ktorý Vás okamžite nadchne svojou eleganciou a komfortom!

Vitajte v jednom z najpohodlnejších domovov na Šípku! Ponúkame Vám možnosť stať sa majiteľom tohto priestranného 3-izbového bytu, ktorý sa nachádza na 2. poschodí a disponuje rozlohou 80 metrov štvorcových. Tento moderný byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie  neďaleko centra.

Po vstupe do bytu Vás privíta priestor, ktorý sa vyznačuje vkusnym dizajnom a zariadením. Plávajúca podlaha v kombinácii s príjemným osvetlením zabezpečuje útulnú atmosféru vo všetkých miestnostiach. Priestranná kuchyňa je vybavená spotrebičmi a ponúka dostatok úložného priestoru. Taktiež z nej viete prejsť priamo na balkón a vychutnať si tak kávičku v prírode. Veľkorysá obývacia izba je centrom rodinného života, kde sa stretávate s priateľmi a rodinou. Jej príjemná atmosféra Vám poskytne pohodlie a relaxáciu po náročnom dni.

Moderná kuchyňa je vybavená spotrebičmi a ponúka dostatok úložného priestoru pre Vaše kulinárske záľuby. Je to miesto, kde sa rodina a priatelia môžu stretnúť pri príprave a konzumácii chutných jedál. Ďalšou izbou je  flexibilná miestnosť, ktorá môže slúžiť ako detská izba, kde sa môžu vaše deti hrať a učiť, alebo ako pracovňa, kde môžete uplatniť svoju kreativitu alebo pracovať z pohodlia domova.

 Útulná spálňa je miestom pre zaslúžený odpočinok a regeneráciu. Je navrhnutá tak, aby poskytovala pokojný spánok a relaxačnú atmosféru po celodennom zhone. Kúpeľňa s veľkou vaňou a oddelené WC sú ďalšími výhodami tohto bytu. Praktické oddelenie medzi hygienickými zariadeniami zabezpečuje maximálny komfort a pohodlie.

Byt je kompletne zateplený, čo zabezpečuje optimálnu tepelnú izoláciu a znižuje náklady na vykurovanie. Mesačné náklady na byt sa pohybujú približne na úrovni 150€ na osobu, čo je veľkou výhodou pre jeho obyvateľov.

Šípok je pokojná lokalita s príjemnou atmosférou a milými susedmi. Máte rýchly prístup k základným službám, obchodom a reštauráciám, čo robí túto lokalitu ideálnou pre životný štýl mesta s prírodou.

Tento byt je dokonalým domovom pre tých, ktorí ocenia spojenie moderného dizajnu, komfortu a praktického usporiadania priestoru. Nechajte sa očariť týmto štýlovým bytom a zarezervujte si svoju obhliadku ešte dnes. 

Výhody :
- čiastočne zariadený
- ihneď k dispo
- výmera

Cena : 92.500eur

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Podlahová plocha:
77 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
80 m2
Počet balkónov:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Realitám sa venujem od roku 2020. Tento rok bol pre mňa rokom zmien, vďaka čomu som naštartoval nové podnikanie. Naučilo ma to samostatnosti, zodpovednosti a sebaprezentácie. Som rád, keď klientom môžem pomôcť zhmotniť ich sny. 
Narodil som sa v Bratislave,  v súčasnosti žijem v Partizánskom, pôsobím v oboch týchto mestách. Rád sa vzdelávam a pracujem na sebe, mojim cieľom je patriť k realitnej špičke na Slovensku.
Každý obchod je pre mňa veľká výzva a pristupujem k nemu individuálne.

Motto ktorým sa riadim: „Jedine limity, ktoré máme, sú tie, ktorým veríme."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti