Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Záhradná chatka s pozemkom na predaj v Partizánskom

Obec: Partizánske
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrada
20 999 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte príjemný oddych v prírode? Chcete si užívať chvíle na záhrade s rodinou alebo priateľmi? Pokiaľ áno? Tak v tomto prípade je táto nehnuteľnosť vhodná priamo pre Vás!!

V srdci tichej záhradkárskej oblasti v Partizánskom vám ponúkame príležitosť mať vlastný kúsok raja. Pozemok má rozlohu 220m2 je výnimočným miestom pre tých, ktorí túžia po príjemnom oddychu v prírode a chcú si užívať čas strávený s blízkymi.

Nájdete tu útulnú chatku o rozlohe do 20m2, ktorá vás zahrnie svojím šarmom a poskytne vám útočisko pred ruchom mesta. Okrem toho, máte k dispozícii všetky moderné pohodlia, ako je elektrina, voda a (kanalizácia), takže sa nemusíte obávať žiadnych obmedzení.

Tento kútik prírody je ideálnym miestom na rodinné pikniky, grilovanie alebo jednoducho len na oddych a relaxáciu. Susedia sú tu milí a srdeční ľudia, ktorí tvoria príjemnú a priateľskú komunitu.
Na záhrade je dostatok priestoru na výsadzbu.
Nachádza sa v mestskej časti za kauflandom.

Ak túžite po pokojnom oddychu a príjemných chvíľach na záhrade, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
220 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
220 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Realitám sa venujem od roku 2020. Tento rok bol pre mňa rokom zmien, vďaka čomu som naštartoval nové podnikanie. Naučilo ma to samostatnosti, zodpovednosti a sebaprezentácie. Som rád, keď klientom môžem pomôcť zhmotniť ich sny. 
Narodil som sa v Bratislave,  v súčasnosti žijem v Partizánskom, pôsobím v oboch týchto mestách. Rád sa vzdelávam a pracujem na sebe, mojim cieľom je patriť k realitnej špičke na Slovensku.
Každý obchod je pre mňa veľká výzva a pristupujem k nemu individuálne.

Motto ktorým sa riadim: „Jedine limity, ktoré máme, sú tie, ktorým veríme."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti