Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

!!! PREDANÉ !!! Hľadáme nového majiteľa, ktorý ocení výhody tohto bytu!

Ulica: Karloveska
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

ARISE realitná kancelária ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 1 izbový byt na Karloveskej ulici.

Tento štartovací, útulne zariadený byt čaká na svojho nového majiteľa. Je vhodný pre jednotlivca, ktorý chce bývať sám.. Situovaný je na prízemí, kde Vám čakanie na výťah nebude robiť starosti. Je umiestnený v strednej sekcií bytového domu s orientáciou obytných miestnosti na východ. Vstup do bytového domu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Bytový dom je zateplený. Pod bytovým domom je veľké parkovisko pre obyvateľov, ktoré Vám uľahčí život pri hľadaní parkovania.

Pozrite si 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU v spodnej časti inzercie.

Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva je 31,79m2.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný a dispozične upravený do súčasného stavu. Z pôvodnej kuchyne sa spravila spálňa čím ste získali oddelenú miestnosť na spanie. Do spálne sa dostanete netypickým spôsobom cez loggiu 6m2 (ktorá je zasklená+ žalúzie, zateplená a vyhrievaná.) Áno, čítate správne. Nie je to zvykom, no získali ste samostatnú spálňu. Obývacia izba je spojená s kuchyňou, kde je nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, nová chladnička), kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, bezpečnostné vchodové dvere.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza WC a kúpeľňa, z obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a spálne s vykurovanou loggiou.

 

Zariadenie:
Byt sa predáva s kompletným zariadením, ktoré je na fotografiách. Obývačka je útulná s množstvom úložného priestoru v na mieru navrhnutej skrini a dvomi odkladacími priestormi v novom rozťahovacom gauči. Kuchyňa je funkčne zariadená s dostatkom priestoru pre odkladanie potravín. V spálni je vyvýšená posteľ pod ktorou vznikol priestor na pracovňu, Tento priestor si môžete zariadiť podľa vlastnej múzy. 

 

Lokalita:
Výborná lokalita v rámci ktorej je kompletná občianska vybavenosť a v dobrej dostupnosti všetky dôležité služby. Ak si chcete dopriať dlhšiu prechádzku alebo stráviť čas v prírode, tak táto lokalita je tým správnym miestom.

 

Cena 127700€ vrátane všetkých poplatkov a provízie pre realitnú kanceláriu. 

Našim klientom veľmi radi poradíme v oblasti financií a pomôžeme s vybavovaním hypotéky.


Výhody: kompletné zariadenie bytu, dostatok úložného priestoru, možnosť rovno sa nasťahovať, lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. 

 

Ak Vás naša ponuka zaujala a chcete zodpovedať konkrétne otázky, alebo si dohodnúť obhliadku, kontaktujte:
tel.: +421 903 549 178, mail: martin.balazik@arise.sk, Mgr. Martin Balážik.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
31.79 m2
Úžitková plocha:
31.79 m2
Typ poschodia:
Prízemie
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
1

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Som veselým človekom, ktorý nasleduje svoje túžby. Vždy sa snažím nájsť cestu, ako veci a prípadné problémy vyriešiť. Milujem šport, ktorý je súčasťou celého môjho života. Naučil ma nevzdávať sa a pracovať na svojom rozvoji. Prípadný neúspech, alebo komplikáciu beriem ako výzvu počas, ktorej sa vždy niečo nové naučím.

Práca s ľuďmi je zaujímavá a rozmanitá. Každý nový klient ma obohatí niečím, čo môžem využiť v pracovnom aj v osobnom živote.

Ako hovoril Dalajláma: „Existujú len dva dni v roku, kedy nemôžeme vôbec nič urobiť. Jedným je včerajšok a druhým zajtrajšok. Preto je dnešok tým správnym dňom na to, aby sme milovali, konali a žili.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti