Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na prenájom kancelárske priestory v Novom Meste s výborným parkovaním

Interné ID: 17
Ulica: Hattalova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ priestoru: Administratívne priestory
460 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hattalovej ulici v Novom meste.

V ponuke je kancelária:
Na 2. poschodí väčší kancelársky priestor (78m2), ktorý zahŕňa 3 menšie a 1 väčšiu kanceláriu. Poprípade jedna menšia kancelária s oknami do vnútornej veľkej kancelárie môže slúžiť ako odkladací priestor. Je tu aj menší kuchynský kútik a chodba.

DISPOZÍCIA:
Budova disponuje samostatným vstupom a s možnosťou bezproblémového parkovania. V prípade plateného parkovacieho miesta 30€/mesiac. Nachádza sa tu viacero kancelárskych priestorov obsadených rôznymi firmami. Po vstupe do budovy sa nachádza recepcia. Budova je 24/7 strážená a monitorovaná. Na jednotlivých poschodiach sú spoločné toalety (mužské/ženské). Budova disponuje výťahom. Každá kancelária má samostatné merače a samoregulačný systém vykurovania.

Cena 6€ za m2/ mesačne + DPH + služby 5€ za m2 mesačne + DPH

VÝHODY:
- Výborná lokalita
- Bezproblémové parkovanie
- Rýchla dostupnosť do mesta
- Moderné a priestranné priestory

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

ARISE realitná kancelária – profesionálne, zodpovedne a hlavne inak!
Martin Balážik
+421 903 549 178

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Som veselým človekom, ktorý nasleduje svoje túžby. Vždy sa snažím nájsť cestu, ako veci a prípadné problémy vyriešiť. Milujem šport, ktorý je súčasťou celého môjho života. Naučil ma nevzdávať sa a pracovať na svojom rozvoji. Prípadný neúspech, alebo komplikáciu beriem ako výzvu počas, ktorej sa vždy niečo nové naučím.

Práca s ľuďmi je zaujímavá a rozmanitá. Každý nový klient ma obohatí niečím, čo môžem využiť v pracovnom aj v osobnom živote.

Ako hovoril Dalajláma: „Existujú len dva dni v roku, kedy nemôžeme vôbec nič urobiť. Jedným je včerajšok a druhým zajtrajšok. Preto je dnešok tým správnym dňom na to, aby sme milovali, konali a žili.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti